Stormflodssikring - Tangbjerggrundejerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Stormflodssikring

Diverse nyheder vedr. arbejdet omkring stormflodssikring

Roskilde Kommunes byråd har godkendt en handleplan for realisering af stormflodsbeskyttelse for blandt andet Jyllinge Nordmark.
Vil du kende baggrunden for anbefalingen - skal du læse Orbicons skitseprojekt - ellers skulle notatet være nok til at få indblik i planerne.

1: Orbicon har udarbejet et skitseprojekt for stormflodssikring af Jyllinge Nordmark - dette projekt kan du se her (benærk filen er stor - så hav tålmodighed) KLIK HER

2: Notat fra By, Kultur og Miljø ved Roskilde Kommune, som godkendt af byrådet den 28. jannuar 2015 - KLIK HER

Nedenstående materiale er udsendt via nyhedsbrev den 19. februar 2015

Klik på de enkelte liner for at åbne filen....

Kopi fra Roskilde Kommunes hjemmeside
Online vandstandsmåling

Kote (ordet bruges ofte i ovenstående tekster)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En kote er højden for et bestemt terrænpunkt. I Danmark regnet fra Dansk Vertikal Reference 1990 (DVR90) der erstatter det hidtigt anvendte Dansk Normal Nul (DNN). Højden angives i meter med tre efterfølgende decimaler, sådan at f.eks. udtrykket kote 43,253 betyder, at punktet ligger 43,253 m (= 43 m og 253 mm) over den normale vandstand.

Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu