Nyheder - Tangbjerggrundejerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Nyheder

Her vil de seneste nyheder blive offentliggjort, herunder de aktuelle ting bestyrelsen arbejder med.
Aktuelt fra bestyrelsen:
I øjeblikket arbejder bestyrelsen på følgende:

• Kystsikring
  • Lokale servitutter

• Celca

• Lokalplan 24

• Udkørsel fra Tangbjerg

• Snerydning

• Container på fællesarealet

Tangbjerg Grundejerforening (Facebook)

Efter rækken af indbrud i tirsdags har vi kontaktet Nordsjællands Politi og spurgt om (øget) patruljering i Tangbjerg.
Politiet har svaret, at dette ikke er muligt.De har dog tilbudt at komme herud og holde et oplæg om hvordan vi som husejere kan sikre os selv mod fremtidige indbrud.
Det har vi takket ja til.
Bestyrelsen vil finde en dato, hvor det er muligt at låne et lokale på enten biblioteket eller Toftehøjskolen og hvor politiet kan deltage.
Herefter vil de nærmere detaljer blive meldt ud.
Da det ikke er alle beboere i Tangbjerg, som er på Facebook, vil det være godt, hvis der er mindst én fra hver vej, som vil påtage sig,
at fortælle det til naboerne på vejen, når datoen er på plads.

Onsdag d. 31. oktober er det haloween, og vi vil gerne holde fast i traditionen om at børn går rundt i Tangbjerg til deres egne huse. I år er det ikke muligt for bestyrelsen, at stille med nok personer til at igangsætte og følge børnene rundt i Tangbjerg. Derfor har vi brug for at der er nogen voksne, som melder sig til at gå rundt med børnene, så alle børnenes huse blive besøgt og grupperne (hvis der er mange børn) får en god aften. Så er der nogen som er klar til en (u)hyggelig aften med Tangbjergs børn?

Det sker i kommunen:

Opdager du fejl i vej eller belysning?

Skader eller fejl på veje, fortove og vejbelysning kan være til fare for dig og andre. Derfor bedes du anmelde fejl og skader til kommunen eller SEAS-NVE, hvis der er tale om vejbelysningen.
Læs mere på Egedal Kommunes hjemmeside - HER

Her du kendskab til noget, som måske kan have dine naboers interesse, er du altid velkommen til at sende en mail til grundejerbestyrelsen, hvorefter det vurderes om det skal på denne side.

Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu